Zülüf Dökülmüi Yüze - Yildiz Tilbe - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Zülüf Dökülmüi Yüze - Yildiz Tilbe

A                     D
Zülüf  dökülmüi yüzE aman
A      D             Dm
Kailar yakiimii gözE amaN aman
Gm      DM Gm            Dm
Usandim bu canimdaN amaN aman
A          Bb    A
Dert ile geze  geze

A                     D
Bu ellerde gez gayrI aman
A     D               Dm
Katip ol da yaz gayrI aman aman
Gm       Dm  Gm              Dm
Bir kazma al bir küreK aman aman
A         Bb    A
Mezarimi kaz gayri

Söyleyen : Yildiz Tilbe, Neiet Ertai - Bu gitar akoru 4134 kez okundu

Yildiz Tilbe şarkıları

+ Aik Laftan Anlamaz Ki
+ Aikin Benden De Öte
+ Bin Dereden Su Getirsem
+ Çabuk Olalim Aikim
+ Çabuk Olalim Askim
+ Çal Oyna
+ Çat Kapi
+ Sana Deier
+ Seni Taniyana Dek
+ Sevemedim Ayriliii
+ Vazgeçtim
+ Ya Rabb'im
+ Üzülürsün
+ Zülüf Dökülmüi Yüze

+ Çareler Çaresiz ( 81970 )
+ Bu Kez Anladim ( 66705 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52640 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49606 )
+ Zor ( 47608 )
+ Damla Damla ( 46846 )
+ Söz Vermiitin ( 46261 )
+ Ankara ( 46056 )