Olmasa Mektubun - Yeni Türkü - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Olmasa Mektubun - Yeni Türkü

Kapo 2

Bm        C Bm                   C
Olmasa mektubun, yazdiklarin olmasa
Am               C    D   C Bm 
Kin inanir senle ayrildigimiza
         C Bm                   C
Sanma unutulur kalp agrisi zamanla
Am               C   D   C Bm 
Herseyi unutarak yasanir sanma

  (                   Am         C Em 
  ( Neydi bir arada tutan sey ikimizi
  (                Am C   D C Bm 
  ( Birlestiren neydi ellerimizi
A (                      Am          C Em 
  ( Birak bana anlatma imkansiz sevgimizi
  (                 Am C    D C  Bm 
  ( Sevmek birçok seyi göze almaktir

          C Bm                   C
Olmasa mektubun, yazdiklarin olmasa
Am               C    D   C Bm 
Kin inanir senle ayrildigimiza

Bm  Am  C  Bm  Am Em Gm Em  Gm Em Bm  Em

Bm         C Bm                  C
Baksana geçmise ne çok aniyla yüklü
Am              C     D C Bm  
Nerde o taverna nerde sinema
            C  Bm                   C
Harcanmis zamanlar yeniden yasanmaz ki
Am                  C  D  C Bm 
Geç kaldiktan sonra arama bosa

TEKRAR A

Söyleyen : Yeni Türkü - Bu gitar akoru 14363 kez okundu

Yeni Türkü şarkıları

+ Açelya
+ Aiir Kapi
+ Aik Yeniden
+ Akasya Kokulu Sabahlar
+ Bahar iarkisi
+ Baika Türlü Biriey
+ Bana Bir Masal Anlat Baba
+ Bir Çapkin Dilenci
+ Çember
+ Cevriye Hanim
+ Deliler
+ Destina
+ Dolunay
+ Dostlarim
+ Dönmek
+ Firtina
+ Günebakan
+ Göç Yollari
+ iite Yine Gidiyorum
+ istersen Hiç Bailamasin
+ Kalbim Kirmizi
+ Kalirsa Bir Soru
+ Karanfil
+ Kaybettim iarkimi
+ Kimdi Giden Kimdi Kalan
+ Konugum Ol
+ Mamak Türküsü
+ Maskeli Balo
+ Nakka
+ Nerelere Gideyim
+ Olmasa Mektubun
+ Resim
+ Rüzgar
+ Sen (Lem'a)
+ Telgrafin Telleri
+ Telli Telli
+ Telli Turna
+ Vira Vira
+ Wahayra
+ Yaimurun Elleri
+ Yaprak Dökümü
+ Yedikule
+ Yeiilmiiik
+ Yesil Sarki

+ Çareler Çaresiz ( 77224 )
+ Bu Kez Anladim ( 63270 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 49017 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 45772 )
+ Zor ( 43924 )
+ Söz Vermiitin ( 42428 )
+ Damla Damla ( 42172 )
+ Ankara ( 41726 )
+ Git ( 38498 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 36879 )