Hayyam - Yakup Ekin - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Hayyam - Yakup Ekin

G
Hiç hiç bir ieyi bilmiyorlar
C                 G
Bilmek istemiyorlar
G
Hiç hiç bir ieyi bilmiyorlar
C                 G
Bilmek istemiyorlar
Am                                    G
iu cahillere bak, dünyanin sahibi onlar
Am
Onlardan deiilsen eier, sana zalim derler
Am                  G
Onlara aldirma hayyam
G
Dostum

G
Hiç hiç bir ieyi görmüyorlar
C                 G
Görmek istemiyorlar
G
Hiç hiç bir ieyi görmüyorlar
C                 G
Görmek istemiyorlar
Am                                    G
iu cahillere bak, dünyanin sahibi onlar
Am
Onlardan deiilsen eier, sana zalim derler
Am                 G
Onlara aldirma hayyam
G
Dostum

Söyleyen : Yakup Ekin - Bu gitar akoru 978 kez okundu

Yakup Ekin şarkıları

+ Ailayan iehir
+ Bir Nefes
+ Hayyam

+ Çareler Çaresiz ( 77006 )
+ Bu Kez Anladim ( 63156 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 48873 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 45593 )
+ Zor ( 43754 )
+ Söz Vermiitin ( 42280 )
+ Damla Damla ( 41917 )
+ Ankara ( 41546 )
+ Git ( 38384 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 36721 )