Zigana Dailari - Volkan Konak - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Zigana Dailari - Volkan Konak

Em
Zigana dailari geçit vermiyor
Am               F           Em
Yaili gözlerime uyku girmiyor     > 2
Em
Hasretine düitüm günüm geçmiyor
Am              F       Em
Aylar oldu göremedim yar seni     >  2

Am               F          Em
Ötme bülbül ötme yüreiim yare     >
Am               F          Em    >   (2)
Biliyorum yoktur derdime çare     >

Em
Bülbülün mekani daldan daladir
Am              F            Em
Felek yüzümüze güler aldatir      >  2
Em
iimdi sevdiiimin gözü yoldadir
Am                F       Em
Aylar oldu göremedim yar seni     >  2

Söyleyen : Volkan Konak - Bu gitar akoru 3331 kez okundu

Volkan Konak şarkıları

+ Ayiem
+ Ayiem Destani 2
+ Ben Seni Sevdiiimi
+ Bu Gaybana Sevdaluk
+ Dertlerim
+ Dertliyim
+ Dido
+ Efulim
+ Gardai
+ Gelevera Deresi
+ Gül Ektim
+ Halide
+ Hastane Önünde incir Aiaci
+ Herkesin Bir Derdi Var (Cerrahpaia)
+ Oy Sevduium
+ Penceresi Önünde
+ Trablus
+ Zigana Dailari

+ Çareler Çaresiz ( 81970 )
+ Bu Kez Anladim ( 66705 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52640 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49606 )
+ Zor ( 47608 )
+ Damla Damla ( 46846 )
+ Söz Vermiitin ( 46261 )
+ Ankara ( 46056 )