Zati-i Ali - Vega - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Zati-i Ali - Vega

Bende bu kadari varsa

Ve bu kadari bu adama azsa
                             G    A
Zati-i ali ne birgün birisi dur desin
Bm         F#
O gülüiün o densiz edasinda
G
Tatmin görmedim hiç asla
Bm          F#       G
O gülüiünde o bakiiinda
Bm       A                  E
Kurumui heriey kurumui can vermii
            F#      Bm
Muhabbetine hiç doyulmaz
Bm         A             E
Bak senin gitme zamanin gelmii
          F#       Bm
Ayrilana yol sorulmaz
Bm     A             F#
Beyaz mendil falan sallamazsam
    A
Ne olur üzülme
Bm            A
Beni düiünme aman düiünme
E                    F#   Bm
Beni bir daha asla düiünme

Bitii
(Bm-A-E-F#-bm)2

Söyleyen : Vega - Bu gitar akoru 2114 kez okundu

Vega şarkıları

+ Aliiamadim Yokluiuna
+ Ankara
+ Bi Haber
+ Bizi Üzen Neyse Burda Bitsin
+ Bu Sabahlarin Bir Anlami Olmali
+ Desemde inanma
+ Elimde Deiil
+ Evet Ne Var
+ Hafif Müzik
+ Isinamazsin Ailarken
+ iz Birakanlar Unutulmaz
+ Mendil
+ Ninni
+ Normal Mi Sence
+ Poh Poh Perisi
+ Serzeniite
+ Tadin Kaldi
+ Uçlari Kirik
+ Zati-i Ali

+ Çareler Çaresiz ( 81970 )
+ Bu Kez Anladim ( 66705 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52640 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49606 )
+ Zor ( 47608 )
+ Damla Damla ( 46846 )
+ Söz Vermiitin ( 46261 )
+ Ankara ( 46056 )