Unutursun Diye - Ümit Besen - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Unutursun Diye - Ümit Besen

Dm                      Gm
Elele tutuiup gezdiiim ani
Gm        Bb   Dm         Gm
Unutursun diye çok korkuyorum
Dm                         Eb
Yeni bir sevgili bulunca beni
Eb        Dm   Eb         Dm
Unutursun diye çok korkuyorum

Dm                      Gm
Siyah saçlarini okiadiiimi
Gm         Bb   Dm       Gm
Her gece kapini yokladiiimi
Dm                       Eb
Aikini kalbimde sakladiiini
Eb        Dm   Eb         Dm
Unutursun diye çok korkuyorum

Dm                           Gm
istersen inkar et istersen dövün
Gm          Bb     Dm        Gm
ister kurtuldum de istersen övün
Dm                         Eb 
Nikahin kiyilip evlendiiin gün
Eb        Dm   Eb         Dm
Unutursun diye çok korkuyorum

Söyleyen : Ümit Besen, Müslüm Gürses - Bu gitar akoru 2119 kez okundu

Ümit Besen şarkıları

+ Nikah Masasi
+ Okul Yolu
+ Unutursun Diye
+ Yaimurla Kayboldun

+ Çareler Çaresiz ( 81831 )
+ Damla Damla ( 46698 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41162 )