Yanlizliiin iarkisi - Uiur Tün - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Yanlizliiin iarkisi - Uiur Tün

Dm                            Am
Yanlizliiin iarkisini senden ayrilinca yazdim
Dm                              Am
inanirmisin bana acin tat vermiyor hayatin
Dm                          Am
Bile bile kendimizi söyle ateiemi attik
Dm                                Am
iimdi yanlizim odamda odamdayim bir baiima

E                              Am
Ailiyorum duvarlarimla             2x
Dm
Duvarlar bana ses vermiyor
Am
Sanki beni dinlemiyor
E                                  Am
inanirmisin çok yanlziim

Dm                              Am
Öyle bir hataydi ki bu sanki affi olmayan
Dm                           Am
Yalvardim ailadim seni inandiramadim
Dm                            Am
Kapansam dizlerine söyle affedermisin

Söyleyen : Uiur Tün - Bu gitar akoru 1521 kez okundu

Uiur Tün şarkıları

+ Yanlizliiin iarkisi

+ Çareler Çaresiz ( 81970 )
+ Bu Kez Anladim ( 66705 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52640 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49606 )
+ Zor ( 47608 )
+ Damla Damla ( 46846 )
+ Söz Vermiitin ( 46261 )
+ Ankara ( 46056 )