Hasret - Tanju Okan - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Hasret - Tanju Okan

Hasret             tanju okan

C
Bu akiam çok efkarliyim kalbim neden kan ailiyor bunu bir
         Dm
Bilsen sevgilim

Günei solgun gündüz gece içimde sen bir bilmece izdirabi
C
Heceliyor

Sensin yalniz sensiz içim göz yailarim yaimur gibi
         Dm
Yanaiimi islatiyor
F                      G                     F
Kollarim bekliyor seni öpsem öpsem ellerini yinede sana
C
Hasretim
                   F     G            C
Dudaklarimda bir atei avuçlarimda alevsin
F                     G                     F
Sensiz yalniz sensiz içim ilahimsin sevgilimsin
             C
Sen benim her ieyimsin

*************************Solo*****************************

C
Hayatim anlamsiz iimdi sendin bana neie veren seviyorum
         Dm
Sevdim diyen

Sen benim sicak güneiim güzel tatli tek eiimdin kara
        C
Sevdam sevgilimdin

Unutamam asla seni her gün aniyorum yasla seni ne olursun
   Dm
Dön dön bana
F                      G                     F
Kollarim bekliyor seni öpsem öpsem ellerini yinede sana
C
Hasretim
               F       G            C
Dudaklarimda bir atei avuçlarimda alevsin
F                    G                      F
Sensiz yalniz sensiz içim ilahimsin sevgilimsin
             C
Sen benim her ieyimsin
C
Günei solgun gündüz gece içimde sen bir bilmece izdirabi
      Dm
Heceliyor

Sensin yalniz sensiz içim göz yailarim yaimur gibi
          C
Yanaiimi islatiyor

By emregençay

Söyleyen : Tanju Okan - Bu gitar akoru 631 kez okundu

Tanju Okan şarkıları

+ Dostlarim
+ Dostum
+ Hasret
+ Öyle Sarhoi Olsam Ki

+ Çareler Çaresiz ( 76816 )
+ Bu Kez Anladim ( 63052 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 48715 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 45392 )
+ Zor ( 43600 )
+ Söz Vermiitin ( 42167 )
+ Damla Damla ( 41730 )
+ Ankara ( 41361 )
+ Git ( 38248 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 36582 )