Firuze - Sezen Aksu - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Firuze - Sezen Aksu

Bm                    C       
Bir gün dönüp bakinca düiler
Am           Em    c     Bm       
içmii olursa yudum yudum yillarini
Bm               C
Aila aila firuze aila
Am              F#sus4    D   C          Bm              
Anlat bir zaman ne dayanilmaz güzellikte olduiunu
Bm
Kiskanir rengini baharda yeiiller
                         Em
Sevda büyüsü gibisin sen firuze
Em
Sen nazli bir çiçek
Em
Bir orman kuytusu
D                   Bm
Üzüm buiusu gibisin sen firuze
Bm
Duru bir su gibi
Bm           C
Bazen volkan gibi    
D                     Bm
Bazen bir deli rüzgar gibi
Bm
Gözlerinde telai
Bm          C 
Yilar sence yavai
D               Bm
Acelen ne bekle firuze

Söyleyen : Sezen Aksu, Niran Ünsal - Bu gitar akoru 3747 kez okundu

Sezen Aksu şarkıları

+ Arka Sokaklar
+ Baiini Göisüme Sakla Sevgilim
+ Belalim
+ Ben Sende Tutuklu Kaldim
+ Bindokuzyüzkirkbei
+ Bindokuzyüzkirkbei (1945)
+ Bir Çocuk Sevdim
+ Bir Kirik Gençlik Hikayesi
+ Birak Beni
+ Dailar
+ El Gibi
+ Eskidendi Çok Eskiden
+ Firuze
+ Geçer
+ Geri Dön
+ Gidemem
+ Gidiyorum
+ Git
+ Güllerim Soldu
+ Gülümse
+ Günahkar
+ Hayat Sana Teiekkür Ederim
+ Haydi Gel
+ Haydi Gel Benimle Ol
+ Herieyi Yak
+ Hoi Geldin
+ iki Delilik
+ ikili Delilik
+ istanbul Hatirasi
+ istanbul istanbul Olali
+ Kaç Yil Geçti
+ Kahpe Kader
+ Kalbim Ege'de Kaldi
+ Kavaklar
+ Kaybolan Yillar
+ Keskin Biçak
+ Küçügüm
+ Küçüiüm
+ Lale Devri
+ Masum Deiiliz
+ Oldu Mu
+ Sari Odalar
+ Sariiinim
+ Sen Ailama
+ Sen de Benim Hatalarimdan Birisin
+ Seni istiyorum
+ Seni Kimler Aldi
+ Seni Yerler
+ Sitem
+ Tanri istemezse
+ Tutsak
+ Tükenecegiz
+ Unut
+ Unutuldum
+ Vazgeçtim
+ Yalnizlik Senfonisi
+ Yaz
+ Yine Mi Çiçek

+ Çareler Çaresiz ( 77087 )
+ Bu Kez Anladim ( 63196 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 48940 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 45667 )
+ Zor ( 43833 )
+ Söz Vermiitin ( 42341 )
+ Damla Damla ( 42054 )
+ Ankara ( 41625 )
+ Git ( 38439 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 36781 )