Beni Al - Pinhani - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Beni Al - Pinhani

  Em         Am            D          G
Bugünüm yarin olsa, ya da hep yeni baitan
  Em         Am            D          G
Yaiamak ne güzel olur hiç bailamamiisan
  Em         Am            D          G
Geriye ne kalirdi yaiananlari atsan
  Em         Am            D          G
Seni bir daha yaiamak isterim aslinda

Beni al kucaiina, elini belime sar
Beni almadiiin an üiürüm sabaha kadar
Beni al kucaiina, elimi beline sar
Beni almadiiin an ölürüm beni al

Biraz önce uyurken seni koynuma aldim
Dudaiindan öperken uykudan uyandim
Sana böyle uzakken seni bir daha sevdim
Yanina gelebilsem bir daha dönmezdim

Beni al kucaiina, elini belime sar
Beni almadiiin an üiürüm sabaha kadar
Beni al kucaiina, elimi beline sar
Beni almadiiin an ölürüm beni al

Beni al kucaiina, üiürüm sabaha kadar

                                    Kolay gele

Söyleyen : Pinhani - Bu gitar akoru 20839 kez okundu

Pinhani şarkıları

+ Ailama
+ Belki Sevilmekten Hiç Usanmam
+ Ben Nasil Büyük Adam Olacaiim
+ Ben Nasil Büyük Adam Olucam
+ Beni Al
+ Benki Sevmekten Hiç Usanmam
+ Bir Anda
+ Don Bak Dunyaya
+ Dursana Dünya
+ Düiün
+ Dön Bak Dünyaya
+ Gözler Anlatir
+ Haftanin Sonu
+ Hele Bi Gel
+ istanbul\'da
+ Ne Güzel Güldün
+ Sinif
+ Sinif Dizi Müziii Tab+akor
+ Sirasi Degil
+ Sirasi Deiil
+ Tebessüm
+ Unutuldular
+ Yalandan Da Olsa
+ Yalandan Da Olsaorjinal
+ Yalnizlik
+ Yildizlar
+ Zaman Beklemez

+ Çareler Çaresiz ( 77125 )
+ Bu Kez Anladim ( 63222 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 48959 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 45695 )
+ Zor ( 43863 )
+ Söz Vermiitin ( 42371 )
+ Damla Damla ( 42084 )
+ Ankara ( 41655 )
+ Git ( 38454 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 36816 )