Su Misali - Orhan Ölmez - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Su Misali - Orhan Ölmez

Am                      G
Simdi cok uzakta kalmis bir baharsin
G                               Am
Kalbimin derinlerinde bir yalansin
Am                    G                      
Gun gelir zaman doner sen de solarsin(yanarsin)

F                       Dm           E
Hic gucenme kizma kizma sen de insansin
Am                   G          
Su misali akti omrum ben ne sevgiler gordum
F                        G
Bir alev gibi yandim sondum

G                      F
ilk degil son olmaZ ama bunlari sikayet sanma
G   F             E
Ben sende cok kordum
Am                   G
Her defa nice umutla son sanirsin
G                             Am
Sozlere guvenme canim aldanirsin

Söyleyen : Orhan Ölmez - Bu gitar akoru 8458 kez okundu

Orhan Ölmez şarkıları

+ Bana Birak
+ Bensiz Aika Doyma
+ Damla Damla
+ Seni Seviyorum
+ Su Misali
+ Özledim

+ Çareler Çaresiz ( 76935 )
+ Bu Kez Anladim ( 63127 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 48817 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 45527 )
+ Zor ( 43688 )
+ Söz Vermiitin ( 42236 )
+ Damla Damla ( 41845 )
+ Ankara ( 41472 )
+ Git ( 38337 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 36670 )