Damla Damla - Orhan Ölmez - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Damla Damla - Orhan Ölmez

             Damla damla
      Am      G              F            Dm       G
Damla damla aksam sana doldururmusun kalbini benimle
      G           F         Dm               Em
Yoksa sende taiiyamazda dökermisin beni yerlere
       Am          G          F            Dm       G
Yaimur olsam yaisam sana islatirmisin kendini benimle
      G         F           Dm         F          Em
Yoksa sende dayanamazda kaçarmisin en kuytu yerlere
     Am               G        F                G
Yada birgün düisem kalsam yaiamaktan biran yorulsam
    Am            G        F           Dm        G
En karmaiik hallerimde kalirmisin benimle birlikte
      G          F           Dm        F        Em
Yoksa sende dayanamazda kaçarmisin bambaika ellere
     Am           G           F              G
iyi günümde kötü günümde hayatimin her yerinde
     Am           G       F           Dm        G
Aik denilen bu resimde dururmusun benimle birlikte
      G         F           Dm         F         Em
Yoksa sende dayanamazda gidermisin bambaika düilere
                Am                          G
Seviyourum seni desem, severmisin sende bilmem
               F            G           Em
Tutarmisin ellerimden, sana doiru düiersem
                Am                          G
Gözümün nurusun desem, severmisin sende bilmem
                F            G          Em
Tutarmisin ellerimden, sana sonsuz güvensem

Söyleyen : Orhan Ölmez - Bu gitar akoru 45881 kez okundu

Orhan Ölmez şarkıları

+ Bana Birak
+ Bensiz Aika Doyma
+ Damla Damla
+ Seni Seviyorum
+ Su Misali
+ Özledim

+ Çareler Çaresiz ( 81046 )
+ Bu Kez Anladim ( 66051 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52022 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 48850 )
+ Zor ( 46896 )
+ Damla Damla ( 45882 )
+ Söz Vermiitin ( 45533 )
+ Ankara ( 45265 )
+ Git ( 41208 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40407 )