Yalan Dünya - Orhan Hakalmaz - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Yalan Dünya - Orhan Hakalmaz

Dm
Hep sen mi ailadin

Hepsenmi yandin
               Gm          Dm
Bende gülemedim yalan dünyada
Dm               Gm
Senbeni gönlünce mutlu mu sandin
F              Cm           Dm
Bende gülemedim yalan dünyada

Dm             Gm
Ah yalan dünya yalan dünya
F               Cm         Dm
Yalandan yüzüme gülen dünyada

Sen ailadin canim
Ben ise yandim
Dünyayi gönlünce mutlu mu sandin

Boi yere ailadim boiuna yandim bende gülemedim yalan
Dünyada

Söyleyen : Orhan Hakalmaz - Bu gitar akoru 1761 kez okundu

Orhan Hakalmaz şarkıları

+ Ahirim Sensin
+ Bir Garip Gurbete Gitse
+ Bir Of Çeksem
+ Doyulur mu
+ Gönlüm Atailara Yandi
+ iki Keklik
+ Yalan Dünya

+ Çareler Çaresiz ( 77040 )
+ Bu Kez Anladim ( 63168 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 48906 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 45620 )
+ Zor ( 43788 )
+ Söz Vermiitin ( 42301 )
+ Damla Damla ( 42015 )
+ Ankara ( 41573 )
+ Git ( 38405 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 36742 )