Seviyorum Seni - Onur Akin - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Seviyorum Seni - Onur Akin

Em                                Bm          D
Seviyorum seni ekmeii tuza banip, banip yer gibi
                      C
Geceleyin ateiler içinde uyanarak 
           Am  C                 Bm
Aizimi dayayip musluia su içer gibi

Em                                   Bm      D
Ne zaman seni düiünsem bir ceylan su içmeye iner
                    C                             
Çayirlari büyürken, büyürken gördüiüm gülüm her sabah
Am                                 D
Her akiam seninle yeiil bir zeytin tanesi
Am                          Bm
Bir parça mavi deniz alir beni

Em                            Bm                  D
Seni düiündükçe gül dikiyorum ellerimin deidiði yere
                    C                            Am
Atlara su veriyorum daha bir seviyorum dailari gülüm
                                   D
Her akiam seninle yeiil bir zeytin tanesi
Am                          Bm
Bir parça mavi deniz alir beni

Söyleyen : Onur Akin - Bu gitar akoru 5757 kez okundu

Onur Akin şarkıları

+ Asi ve Mavi
+ Bana Bir Gül Ver
+ Ben Yaimur Yüklü Bir Bulutum
+ Gaybana Geceler
+ Geceyi Sana Yazdim
+ Papatyalari Soldurdun Sen
+ Seni Aika Yazmali
+ Sev Bakalim Delikanlim
+ Seviyorum Seni
+ Seviyorum Seniorjinal
+ Yaimur Yüreklim
+ Yetim Sevgiler
+ Üsküdar

+ Çareler Çaresiz ( 77229 )
+ Bu Kez Anladim ( 63271 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 49019 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 45773 )
+ Zor ( 43926 )
+ Söz Vermiitin ( 42430 )
+ Damla Damla ( 42178 )
+ Ankara ( 41733 )
+ Git ( 38502 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 36882 )