Ukala Dümbeleii - Nazan Öncel - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Ukala Dümbeleii - Nazan Öncel

Am                     Dm             E
Bir gün tren duracak Vagonlar boi kalacak
                 Dm     F           Am 
Bugünün kiymetini bil yarin  geç olacak
Am                     Dm             E
Birak gülünç olayim ister sefil olayim
                 Dm     F           Am
izin ver umutlanayim birak serap göreyim

Am                   F           E
Baika hayat yok bunu bende biliyorum
Dm                 F           E
Baika rüyam yok ben onu istiyorum

Am                
Ukala dümbeleii çok biliyosun iimdi
                      F          E
Beienmiyorsun birieyi zor dostum zor

Mühüm olan hangisi bana lazim sevgisi
                    F         Am
Yere batsin serveti ah gönlüm vah

Am                Dm             E
Gönül direnme bana sus kes sesini
                 Dm     F           Am
Ben ki sabirliyimdir bu defa karaliyimdir
Am                   Dm                E
Birak hata yapayim düiündüiüm gibi yaiayim
                   Dm  F               Am
Ne halim varsa göreyim sonucuna katlanayim

Söyleyen : Nazan Öncel - Bu gitar akoru 1742 kez okundu

+ Caddelerde Rüzgar ( 49370 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41009 )