Yalnizlar gari - MFÖ (Mazhar - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Yalnizlar gari - MFÖ (Mazhar

Em                 D
Sensizligi bitmedi gecelerimizin
Em                D
Farkina varamadim nuktelerimizin
C                        Em
Dervisler devran ederken gecelerde
D                   Em
Ben hoy bir mehtap, kelimeler birer varsayim
C         B7         Em   C         B7         Em
Ana yalnizlar garindayim, Ana yalnizlar garindayim

Em                     D
Evden sokaga zorlanmis kizginliklarim
Em               D
De hele kurbanim n'olacak halim
C                  Em
Cocuklarim, karim, kagit kalem gitarim icin
D                         Em
Onca cileye katlandim ana yalnizlar garindayim
C         B7         Em   C         B7         Em
Ana yalnizlar garindayim, Ana yalnizlar garindayim

Em                 D
Sensizligi bitmedi gecelerimizin
Em                     D
Farkina varamadim aile cay bahcelerinin
C                         Em
Radyasyon bulutlari gecti gecelerden
D                   Em
Ben hoy bir mehtap, kelimeler birer varsayim
C         B7         Em   C         B7         Em
Ana yalnizlar garindayim, Ana yalnizlar garindayim

Söyleyen : MFÖ (Mazhar - Bu gitar akoru 1895 kez okundu

MFÖ (Mazhar şarkıları

+ Adimiz Miskindir Bizim
+ Bazen
+ Bazi Bazi
+ Bodrum Bodrum
+ Bu Sabah Yaimur Var istanbul'da
+ Buselik Makamina
+ Deli Deli
+ Deneylere Doiru
+ Ele Güne Karii
+ Güllerin içinden
+ Gözyailarimizi Bitti mi Sandini
+ istedim
+ Kelimeler Kafi
+ Mazeretim Var Asabiyim Ben
+ Mecburen
+ Milli Park
+ New York Sokaklarinda
+ O Neydi
+ Rüyalar
+ Sakin Gelme
+ Sanatçinin Öyküsü
+ Sari Laleler
+ Sen ve Ben
+ Tam Ortasindayim
+ Uç Oldum
+ Yalnizlar gari
+ Yalnizlik Ömür Boyu

+ Çareler Çaresiz ( 81046 )
+ Bu Kez Anladim ( 66051 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52022 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 48850 )
+ Zor ( 46896 )
+ Damla Damla ( 45881 )
+ Söz Vermiitin ( 45533 )
+ Ankara ( 45265 )
+ Git ( 41207 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40407 )