Sen ve Ben - MFÖ (Mazhar - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Sen ve Ben - MFÖ (Mazhar

E       D   E                    D
Sen ve ben, ayni seyleri dusunurken
E         D         E                    D
Ayni seylere uzulup, ayni seylere sevinirken
E      D   E               D  D7         E  E7
Sen ve ben, anlasamadik gitti, sonunda bitti

E
Resmin kalsin yeter
B7      A             E
Ben hala yalniz ve cilginlar gibi
B7    A               E
Ben hala yalniz ve cilgin 
B                   A    E
Bu gemi nereye nereye gider
B                          A         E
Kimler iner, kimler biner, bilinmez bilinmez

Söyleyen : MFÖ (Mazhar - Bu gitar akoru 1810 kez okundu

MFÖ (Mazhar şarkıları

+ Adimiz Miskindir Bizim
+ Bazen
+ Bazi Bazi
+ Bodrum Bodrum
+ Bu Sabah Yaimur Var istanbul'da
+ Buselik Makamina
+ Deli Deli
+ Deneylere Doiru
+ Ele Güne Karii
+ Güllerin içinden
+ Gözyailarimizi Bitti mi Sandini
+ istedim
+ Kelimeler Kafi
+ Mazeretim Var Asabiyim Ben
+ Mecburen
+ Milli Park
+ New York Sokaklarinda
+ O Neydi
+ Rüyalar
+ Sakin Gelme
+ Sanatçinin Öyküsü
+ Sari Laleler
+ Sen ve Ben
+ Tam Ortasindayim
+ Uç Oldum
+ Yalnizlar gari
+ Yalnizlik Ömür Boyu

+ Çareler Çaresiz ( 81046 )
+ Bu Kez Anladim ( 66050 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52021 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 48850 )
+ Zor ( 46896 )
+ Damla Damla ( 45881 )
+ Söz Vermiitin ( 45533 )
+ Ankara ( 45265 )
+ Git ( 41207 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40406 )