Sari Laleler - MFÖ (Mazhar - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Sari Laleler - MFÖ (Mazhar

Em                          Am
Uykulu gözlerle döndüm rüyamdan
 D                       C         Em
Sanasari laleler aldim çiçekpazarindan
Em                              Am            A
Sen olmasan buralara gelemezdim ben
D                    C             Em
Sevemezdim buiehri anlamazdim dilinden

Am                       B7
Nasil bir sevdaysa bu kariikoyamam
Am                       B7
Dayanamam kiskanirim senipaylaiamam
Am                                             B
Satirlar uçar gider aklimdaaan
Em                       C          Em
Sana sarilaleler aldim çiçekpazarindan

Em                          Am
Uykulu gözlerle döndüm rüyamdan
D                       C            Em
Sana sarilaleler aldim çiçek pazarindan
Em                              Am
Sen olmasan buralara gelemezdim ben
D                     C            Em
Sevemezdim buiehri anlamazdim dilinden

Am                       B7
Yeniden bailasam busefer korkmadan
Am                      B7
Koklayip birbirimizi çöpeatmadan
Am
Satirlar uçar gider aklimdan
       C                Am          Em
Sana sarilaleler aldim çiçek pazarindan

Solo
Tekrar A
Tekrar:b

Söyleyen : MFÖ (Mazhar - Bu gitar akoru 5796 kez okundu

MFÖ (Mazhar şarkıları

+ Adimiz Miskindir Bizim
+ Bazen
+ Bazi Bazi
+ Bodrum Bodrum
+ Bu Sabah Yaimur Var istanbul'da
+ Buselik Makamina
+ Deli Deli
+ Deneylere Doiru
+ Ele Güne Karii
+ Güllerin içinden
+ Gözyailarimizi Bitti mi Sandini
+ istedim
+ Kelimeler Kafi
+ Mazeretim Var Asabiyim Ben
+ Mecburen
+ Milli Park
+ New York Sokaklarinda
+ O Neydi
+ Rüyalar
+ Sakin Gelme
+ Sanatçinin Öyküsü
+ Sari Laleler
+ Sen ve Ben
+ Tam Ortasindayim
+ Uç Oldum
+ Yalnizlar gari
+ Yalnizlik Ömür Boyu

+ Çareler Çaresiz ( 76525 )
+ Bu Kez Anladim ( 62879 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 48497 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 45147 )
+ Zor ( 43382 )
+ Söz Vermiitin ( 42010 )
+ Damla Damla ( 41475 )
+ Ankara ( 41098 )
+ Git ( 38074 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 36391 )