Sakin Gelme - MFÖ (Mazhar - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Sakin Gelme - MFÖ (Mazhar

Am          C
Sakin gelme sözlerim kayip
G             E
Ayip ediyorum kendime
Am     G              E
Bir sizi var içimde...ölesim tuttu
Am        C            G         E
Yaiiyorum gürül gürül kaç gündür
Am         G           Am
Uyku tutmuyor sakin gelme

Am       G                     }
Sakin gelme hazir deiilim      }
Dm                             }
Deliyim kaç gündür             }  (A)
C          G              E    }
Lodosum tuttu poyrazim soiuk   }

Am       G                     }
Sakin gelme dönesim yok        }
Dm                             }
Çok uzaktayim çok              }  (B)
C          G                   }
Bir iarki var aklimda          }
E                              }
Söylemesi ayip                 }

Am         G          }
Sözleri kayip         }
Am           G        }
Kaç zamandir dilimde  } (x2)
F     E    Am         }
Sakin söyleme         }

 Nakarat (A)
 Nakarat (B)

Söyleyen : MFÖ (Mazhar - Bu gitar akoru 4458 kez okundu

MFÖ (Mazhar şarkıları

+ Adimiz Miskindir Bizim
+ Bazen
+ Bazi Bazi
+ Bodrum Bodrum
+ Bu Sabah Yaimur Var istanbul'da
+ Buselik Makamina
+ Deli Deli
+ Deneylere Doiru
+ Ele Güne Karii
+ Güllerin içinden
+ Gözyailarimizi Bitti mi Sandini
+ istedim
+ Kelimeler Kafi
+ Mazeretim Var Asabiyim Ben
+ Mecburen
+ Milli Park
+ New York Sokaklarinda
+ O Neydi
+ Rüyalar
+ Sakin Gelme
+ Sanatçinin Öyküsü
+ Sari Laleler
+ Sen ve Ben
+ Tam Ortasindayim
+ Uç Oldum
+ Yalnizlar gari
+ Yalnizlik Ömür Boyu

+ Çareler Çaresiz ( 81046 )
+ Bu Kez Anladim ( 66051 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52022 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 48850 )
+ Zor ( 46896 )
+ Damla Damla ( 45881 )
+ Söz Vermiitin ( 45533 )
+ Ankara ( 45265 )
+ Git ( 41207 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40407 )