New York Sokaklarinda - MFÖ (Mazhar - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

New York Sokaklarinda - MFÖ (Mazhar

Em               D      Em         D
Bir güzele gönül verdim anam istemedi
Em        D       G           Em
iyilik mi bu bana bende istek kalmadi
Em        D        Em        D
Kimseleri görmeden uçuverdim uzaklara
Em        D        G            Em
Memleketi düiündüm Newyork sokaklarinda
Am          C        D        G
Ayirdetmek güç olur doiru ile eiriyi
C           D       G            Em
Sevmek bize ii olur Newyork sokaklarinda
Em
Amerika Amerika...

Em          D       Em       D
Etler olmui plastik endüstri nükleer
Em        D        G            Em
Metrolara yaklaima Newyork sokaklarinda 
Am           C       D             G
Vitaminler avuç avuç siren sesleri her yerde
C               D        G            Em
Kovboylar huzursuz olmui Newyork sokaklarinda
Em
Amerika Amerika...

Söyleyen : MFÖ (Mazhar - Bu gitar akoru 2085 kez okundu

MFÖ (Mazhar şarkıları

+ Adimiz Miskindir Bizim
+ Bazen
+ Bazi Bazi
+ Bodrum Bodrum
+ Bu Sabah Yaimur Var istanbul'da
+ Buselik Makamina
+ Deli Deli
+ Deneylere Doiru
+ Ele Güne Karii
+ Güllerin içinden
+ Gözyailarimizi Bitti mi Sandini
+ istedim
+ Kelimeler Kafi
+ Mazeretim Var Asabiyim Ben
+ Mecburen
+ Milli Park
+ New York Sokaklarinda
+ O Neydi
+ Rüyalar
+ Sakin Gelme
+ Sanatçinin Öyküsü
+ Sari Laleler
+ Sen ve Ben
+ Tam Ortasindayim
+ Uç Oldum
+ Yalnizlar gari
+ Yalnizlik Ömür Boyu

+ Çareler Çaresiz ( 81046 )
+ Bu Kez Anladim ( 66051 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52022 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 48850 )
+ Zor ( 46896 )
+ Damla Damla ( 45882 )
+ Söz Vermiitin ( 45533 )
+ Ankara ( 45265 )
+ Git ( 41208 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40407 )