Ele Güne Karii - MFÖ (Mazhar - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Ele Güne Karii - MFÖ (Mazhar

Am
Arayip sormasan da unuttum seni sanma
Dm            Am
Dünya biryana sen biryana
C                       Dm
Asik ettin beni kendine sonra da terkettin gizlice
G                    E 
Aradim seni heryerde hiçkimselere soramadim

Am
Bekledim dön diye dönmedin bile bile
Dm                  Am
Bile bile sevdigimi korkundan gelmedin
C                  Dm
Arayip sormasan da unuttum seni sanma sakin
G              E 
Dünya bir yana sen bir yana

  ( F              G          Dm             Am
  ( Ele güne karsi yapayalniz böyle de olmaz ki
  ( F               G        Dm               Am
  ( Nasil da gittin insafsiz böyle birakilmaz ki
A ( F           C
  ( Unuturum sanmistin güzelim
  ( Dm          E 
  ( Gözüm yollarda kaldi

Am
Haberin gelir bana duyarim nasil olsa
Dm                  Am
Bilirim kimlerlesin ne yaptin neler ettin
C                      Dm
Aklim fikrim hep sende sevsen de sevmesen de
G                   E 
Seni hiç aldatmadim aldatmayi hiç sevmem

TEKRAR A

Söyleyen : MFÖ (Mazhar - Bu gitar akoru 5616 kez okundu

MFÖ (Mazhar şarkıları

+ Adimiz Miskindir Bizim
+ Bazen
+ Bazi Bazi
+ Bodrum Bodrum
+ Bu Sabah Yaimur Var istanbul'da
+ Buselik Makamina
+ Deli Deli
+ Deneylere Doiru
+ Ele Güne Karii
+ Güllerin içinden
+ Gözyailarimizi Bitti mi Sandini
+ istedim
+ Kelimeler Kafi
+ Mazeretim Var Asabiyim Ben
+ Mecburen
+ Milli Park
+ New York Sokaklarinda
+ O Neydi
+ Rüyalar
+ Sakin Gelme
+ Sanatçinin Öyküsü
+ Sari Laleler
+ Sen ve Ben
+ Tam Ortasindayim
+ Uç Oldum
+ Yalnizlar gari
+ Yalnizlik Ömür Boyu

+ Çareler Çaresiz ( 81046 )
+ Bu Kez Anladim ( 66051 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52022 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 48850 )
+ Zor ( 46896 )
+ Damla Damla ( 45881 )
+ Söz Vermiitin ( 45533 )
+ Ankara ( 45265 )
+ Git ( 41208 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40407 )