Ah Bu Ben - Mazhar Alanson - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Ah Bu Ben - Mazhar Alanson

C            Am          Em
Zor olsa da galiba dönüyorum sana
C          Am         Em
Gel dersen hemen çaiirmazsan geçerken
D
Yerle gök arasinda bir yerde

G        D          C          Am
Sen beni tanimazsin severim de söylemem
G         D            C           G
Sen beni uzak sanirsin bilirim söz dinlemem

C         D       G           Em
Ah bu ben kendimi nerelere koisam
C             D           G
Saklansam bir yerlerde gizlice ailasam
C         D       G            Em
Ah bu ben kendimi nerelerde bulsam
C          D       B7             Em
Çekilsem sahillere hayaller mi kursam

Tekrar

*

Söyleyen : Mazhar Alanson - Bu gitar akoru 5202 kez okundu

Mazhar Alanson şarkıları

+ Ah Bu Ben
+ Benim Hala Umudum Var
+ Bir Bilsen
+ Bir Sonsuz Yaimur Yaisa
+ Bu Ne Biçim Hikaye Böyle
+ Dünya Bu Dünya
+ Günler Günlerin Ardindan
+ Hamak
+ Heriey Çok Güzel Olacak
+ Hüznün Kuilari
+ Ne Dersiniz
+ Ne Dersinizi
+ Psikopat
+ Yapma

+ Çareler Çaresiz ( 77038 )
+ Bu Kez Anladim ( 63166 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 48902 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 45615 )
+ Zor ( 43782 )
+ Söz Vermiitin ( 42300 )
+ Damla Damla ( 42013 )
+ Ankara ( 41570 )
+ Git ( 38403 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 36741 )