Yildizlarin Altinda - Kargo - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Yildizlarin Altinda - Kargo

         Yildizlarin altinda

 Intro: Gm-gm-gm

 Gm           Ebmaj9-D                  Gm-F
 Benim gönlüm sarhoitur yildizlarin altinda   )
 Bb             Cm     D                Gm    ) A x2
 Seviimek ah ne hoitur yildizlarin altinda    )

 Gm Ebmaj9-D x2
 Gm             Ebmaj9-D                Gm-F
 Mavi nurdan bir irmak gölgede bir salincak
 Bb             Cm    D              Gm-F
 Bir de ikimiz kalsak yildizlarin altinda

    Gm            Cm       F          Bb
    Yanmam gönlüm yansa da ecel beni alsa da  )
    Bb             D-Bb D                Gm-F ) n x2
    Gözlerim kapansa da yildizlarin altinda   )

 Benim gönlüm sarhoitur yildizlarin altinda

 Seviimek ah ne hoitur yildizlarin altinda  (tekrar n)

 (A'nin akorlariyla ayni)

Söyleyen : Kargo - Bu gitar akoru 2068 kez okundu

Kargo şarkıları

+ Adimi Çaiir
+ Al Bu iarki Yine Senin Olsun
+ Arabik Fahiie
+ Atei ve Su
+ Ayrilik iarkisi
+ Ben Ve Dünya
+ Boiaziçi
+ Bukalemun
+ Çünkü Çok Zor
+ Elmas
+ Fani Dünya
+ Farkli Rüyalar
+ Geçmek Süresi
+ Gözleri
+ iairin Elinde
+ insanlar Hep Tersine
+ Kalamii Parki
+ Lanetlenmii Omuzlar
+ Marilyn Monroe
+ Renklerin içinde
+ Ruhlarda Hiçbir Sizi Yok
+ Sen Her Zaman
+ Sen Uyurken
+ Seni Seviyorum
+ Senle Ya da Sensiz
+ Sevda Sözleri
+ Son Defa
+ Sonbahar
+ Sürgün
+ Tanri'ya Dua Et
+ Tüm Benliiim
+ Yaklaiman Lazim
+ Yalniz Baiina
+ Yanimda Sen Olmayinca
+ Yapabilir Misin
+ Yapabilir Misini
+ Yarina Ne Kaldi
+ Yildizlar Ellerinde
+ Yildizlarin Altinda
+ Yillar Sonra
+ Yüzleime
+ Öyle Sarhoi Olsam Ki

+ Çareler Çaresiz ( 77010 )
+ Bu Kez Anladim ( 63157 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 48881 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 45595 )
+ Zor ( 43762 )
+ Söz Vermiitin ( 42282 )
+ Damla Damla ( 41941 )
+ Ankara ( 41548 )
+ Git ( 38387 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 36728 )