Eller Havaya - izel - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Eller Havaya - izel

  ( Am                        Dm    )
  ( Haydi simdi bütün eller havaya  )
A (          Gm               Am    ) 2
  ( Artik girdik hepimiz de havaya  )

Am                       Dm
Açilsin yürekler açilsin gönüller
         Gm                 Am
Yer etsin bu sarki söylesin diller

TEKRAR A

Am                     Dm
Havaya kadehler havaya eller
        Gm               Am
Rakinin tadini bilmez ki eller

TEKRAR

Söyleyen : izel - Bu gitar akoru 2246 kez okundu

izel şarkıları

+ Adak
+ Ah Yandim
+ Ah Yandim Ben Allahim
+ Anlayamazsin
+ Ask Haklari
+ Bas Damarima
+ Bebek
+ Bekle Biraz
+ Biktim
+ Bir Küçük Aik
+ Bitmesin Bu Rüya
+ Dayanamam
+ Deli Gibi
+ Eller Havaya
+ Eyvallah
+ Galibi Sen
+ Geceler Kara
+ Geyik Çikabilir
+ Git Burdan
+ Gurur
+ Hasretim
+ iekerim
+ Iiikli Yol
+ Kiyamadim
+ Nakii
+ Sir
+ Sus
+ Tutun Ellerimden
+ Ya Sus
+ Yakisiklim
+ Özledim

+ Çareler Çaresiz ( 76828 )
+ Bu Kez Anladim ( 63061 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 48729 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 45410 )
+ Zor ( 43605 )
+ Söz Vermiitin ( 42173 )
+ Damla Damla ( 41744 )
+ Ankara ( 41377 )
+ Git ( 38256 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 36591 )