Yanimda Kal - Harun Kolçak - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Yanimda Kal - Harun Kolçak

F7             Em   
Öyle savunmasiz bir zamandi
F
Bulduiunda beni
F7            Em
Sen bailattin boyun eidim
F            Em
Kabullendim seni
F7          Em 
Bu sözlerim sitem deiil ama
F              
Yazik deiilmi bana
F7            Em
Çok yalnizdim kaybolmuitum
F             Em
Siiindim iite sana
F7   
Kaygilarim yeniden uyaniyor
Em
Bu duygular beni ürkütüyor
F
Yeniden yaiamakmi gerekiyor
G           F
Yine acilar yine korkular
Am
Yine aaaaaaaik

F7          Em
Yanimda kal yanimda kal      )
F                 Em         )
Düilerin yetmezki bana       ) 
Famj7       Em               )  2
Yanimda kal yanimda kal      )
F                 Em         )
Çok geç rastladim sana.      )

Tekrar 

Söyleyen : Harun Kolçak - Bu gitar akoru 2416 kez okundu

Harun Kolçak şarkıları

+ Gitme Seviyorum
+ Kal Benimle
+ Korkuyorum
+ Rüyalar
+ Yanimda Kal

+ Çareler Çaresiz ( 81831 )
+ Damla Damla ( 46698 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41162 )