Ela Gözlüm - Halk Türküsü - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Ela Gözlüm - Halk Türküsü

Em                Am
Ela gözlüm ben bu elden gidersem } 2 
Am        Em                D   B7          Em    
Zülfi perisanim kal melul melul kal melul melul
Am                Em
Kerem et aklindan çikarma beni
           D    B7          Em
Agla göz yasini sil melul melul
Em              Am
Elvan çiçekleri takma basina } 2
Am         Em             D  B7        Em
Kudret kalemini çekme kasina çekme kasina
Am                        Em
Beni aglatirsan doyma yasina
           D    B7          Em
Agla göz yasini sil melul melul

Söyleyen : Halk Türküsü - Bu gitar akoru 4250 kez okundu

Halk Türküsü şarkıları

+ Al Fadimem
+ Beyaz Giyme Toz Olur
+ Bilirim
+ Çanakkale Türküsü
+ Çökertme
+ Deniz Kurdu
+ Ela Gözlüm
+ Gaybana Sevdaluk
+ Haydar Haydar
+ izmir'in Kavaklari
+ Lazim Deiilsen
+ Su Siziyor Siziyor
+ Tanridan Diledim
+ Urfa Türküsü
+ Yandirdin Kalbimi
+ Yemen Türküsü

+ Çareler Çaresiz ( 77126 )
+ Bu Kez Anladim ( 63223 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 48964 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 45696 )
+ Zor ( 43866 )
+ Söz Vermiitin ( 42374 )
+ Damla Damla ( 42084 )
+ Ankara ( 41658 )
+ Git ( 38457 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 36819 )