Çökertme - Halk Türküsü - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Çökertme - Halk Türküsü

Çökertme
Em           A      Am
Çökertme'den çiktim da halil'im
F          Dm    Em
Aman baiim selamet
Am       D        G        C
Bitez de yalisina varmadan halil'im
F             Dm   Em
Aman koptu kiyamet

Em          A      Am
Arkadaiim ibram çavui
F          Dm    Em
Allah'ina emanet

  ( Am       D      G     C
  ( Burasi da asbat deiil halil'im
  ( F          Dm    Em
  ( Aman bitez yazilisi
A ( Am     D  G     C
  ( Ciierime atei saldi
  ( F       Dm     Em
  ( Aman kuriun yarasi

Em          A      Am
Gidelim, gidelim halil'im
F          Dm    Em
Çökertmeye varalim
Am       D       G      C
Kolcular gelince halil'im
F        Dm   Em
Nerelere kaçalim 

Dm        G
Teslim olmayalim halil'im
G       C     Dm
Aman kuriun saçalim

Tekrar A

Em          A      Am
Güvertede gezer iken
F          Dm    Em
Aman kunduram kaydi
Am       D       G      C
Çakir da gözlü gülsüm'ümü
F        Dm   Em
Çerkez kaymakam aldi

Dm        G
Kaymakam baskisi halil'im
G       C     Dm
Aman aldi yürüdü

Tekrar A

Söyleyen : Halk Türküsü - Bu gitar akoru 2246 kez okundu

Halk Türküsü şarkıları

+ Al Fadimem
+ Beyaz Giyme Toz Olur
+ Bilirim
+ Çanakkale Türküsü
+ Çökertme
+ Deniz Kurdu
+ Ela Gözlüm
+ Gaybana Sevdaluk
+ Haydar Haydar
+ izmir'in Kavaklari
+ Lazim Deiilsen
+ Su Siziyor Siziyor
+ Tanridan Diledim
+ Urfa Türküsü
+ Yandirdin Kalbimi
+ Yemen Türküsü

+ Çareler Çaresiz ( 77015 )
+ Bu Kez Anladim ( 63157 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 48882 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 45597 )
+ Zor ( 43762 )
+ Söz Vermiitin ( 42283 )
+ Damla Damla ( 41944 )
+ Ankara ( 41550 )
+ Git ( 38388 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 36729 )