Kalanlarin Ardindan - Gülay - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Kalanlarin Ardindan - Gülay

Kapo 3

Am Bb

C   Dm     Am Bb  Am C  Dm    C
Kalsin geride bu aik anma adimi
Dm          Am C   Bb   Am  Bb  Am Dm C Bb   Am
Eydirme baiimi yar sana ben kendim kurban edeyim
Mal etme özümü sevdami sineme gömüp gideyim

Am
Beden ayazda karda,yürek airida harda
Dm                       Am
Ah tam da gelmiiken sevdali bahar dala
Bb          Am Bb Am
Olur mu vedai
Dm C Bb     Am
Bilmez bi vefa

Sönsün ateiim ele yak aik odunu
Savur at külümü yellere kariiip tufan edeyim
Sürmeden yüzümü ben sana uzaktan iman edeyim

Söyleyen : Gülay - Bu gitar akoru 2338 kez okundu

Gülay şarkıları

+ Affettim Seni
+ Aik
+ Alçak
+ Caddelerde Rüzgar
+ Cesaretin Var Mi
+ Cesaretin Var Mi Aika
+ Cesaretin Var mii
+ Daha Senden Gayri
+ Dostum Dostum
+ Geri Dönülmez Bir Yoldayim
+ istanbul Ailiyor
+ Kalanlarin Ardindan
+ Olmuyor Seninle
+ Romen kizi
+ Sen Gelmez Oldun
+ Takvimlerden Haberin Yok Mu
+ Yeter Dön Gel

+ Çareler Çaresiz ( 76511 )
+ Bu Kez Anladim ( 62865 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 48483 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 45128 )
+ Zor ( 43367 )
+ Söz Vermiitin ( 41999 )
+ Damla Damla ( 41460 )
+ Ankara ( 41082 )
+ Git ( 38064 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 36378 )