Caddelerde Rüzgar - Gülay - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Caddelerde Rüzgar - Gülay

Caddelerde rüzgar

Am
Caddelerde rüzgar aklimda aik var
Dm
Gece yarisinda eski yaimurlar
Am
iarki söylüyorlar sessiz usulca
E                           Am
Özlediiim iimdi çok uzaklarda

Am
Deli dolu günler hayat güzeldi
Dm
Kahkahalariyla günler geçerdi
Am
Ellerim uzanmaz  dokunamam ki
E                          Am
Özlediiim iimdi çok uzaklarda

Dm
O da özlüyormui benim bir tanem
Am
Çok üiüyormui ben olmayinca
E                        Am
Öyle yaziyor son mektubunda

Söyleyen : Gülay - Bu gitar akoru 45591 kez okundu

Gülay şarkıları

+ Affettim Seni
+ Aik
+ Alçak
+ Caddelerde Rüzgar
+ Cesaretin Var Mi
+ Cesaretin Var Mi Aika
+ Cesaretin Var mii
+ Daha Senden Gayri
+ Dostum Dostum
+ Geri Dönülmez Bir Yoldayim
+ istanbul Ailiyor
+ Kalanlarin Ardindan
+ Olmuyor Seninle
+ Romen kizi
+ Sen Gelmez Oldun
+ Takvimlerden Haberin Yok Mu
+ Yeter Dön Gel

+ Çareler Çaresiz ( 77006 )
+ Bu Kez Anladim ( 63155 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 48872 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 45592 )
+ Zor ( 43754 )
+ Söz Vermiitin ( 42280 )
+ Damla Damla ( 41917 )
+ Ankara ( 41546 )
+ Git ( 38384 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 36721 )