Senden Baika - Füsun Önal - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Senden Baika - Füsun Önal

Am               Dm          Am
Benden sorsan ummanlardir derdim hani gözlerin var ya
Dm            E7               Am
Bülbülleri susturur dinlerdim tatli sözlerin var ya
Am               Dm          Am
Katmer, katmer gül açar gönlümde hani gülüiün var ya
     Dm            E7          Am
Daha mutlu olamam ömrümde beni öpüiün var ya

Senden baika senden baika sevemem ben hiç kimseyi
E7
Senden baika senden baika gözüm görmez hiç kimseyi
Am
Senden baika senden baika sevemem ben hiç kimseyi
E7
Senden baika senden baika olamam senden baikasiyla
Am               Dm      Am
Dizlerim titrer seni görünce hani geliiin var ya 
Dm            E7               Am
Yer, deniz, gök dinler inan ki çapkin gülüiün var ya
Am                    Dm      Am
Bir ilkbahar yaimuruydu sanki ardindan günei doiar ya
Dm            E7          Am
Yakti bir atei gibi inan ki kor dudaklarin var ya

Söyleyen : Füsun Önal - Bu gitar akoru 3906 kez okundu

Füsun Önal şarkıları

+ Senden Baika

+ Çareler Çaresiz ( 77301 )
+ Bu Kez Anladim ( 63314 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 49067 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 45830 )
+ Zor ( 43977 )
+ Söz Vermiitin ( 42475 )
+ Damla Damla ( 42249 )
+ Ankara ( 41822 )
+ Git ( 38548 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 36941 )