Zor Yillar - Eylem Aktai - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Zor Yillar - Eylem Aktai

Am        Dm
Dudaiimda yarim kalan
G           F         Em
Söylenmemii son sözümdün
Am        Dm
Baki olsa da ayrilik
G            F       Em
Aik her daim ölümsüzdür.

Am             Dm              G          Em  ) n
Hatirla sevgili o eski günleri çocuklar gibi  ) A
Am       Dm            G          Em          ) k
Efkar mektubudur aikin sözsüz okunur          ) A
Am            Dm          G      F    Em      ) r
Yalan dünya dört mevsimde bir bahar olur      ) A
Am           Dm           G           Em      ) t
Varsin eller gönül yarasi kapanir sansin      )
Am           Dm          G  F        Em       )
Kabuiun altinda sevgili sen kanayansin..      )

Am        Dm
Ömrümüzün son demidir
G          F        Em
Dönülmeyen o gitmeler.
Am         Dm
Kuiatildik zor yillarda
G               F       Em
Yarim kaldi hep o sevgiler

Nakarat

Söyleyen : Eylem Aktai - Bu gitar akoru 2698 kez okundu

Eylem Aktai şarkıları

+ Zor Yillar

+ Çareler Çaresiz ( 81831 )
+ Damla Damla ( 46698 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41162 )