Git - Emre Aydin - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Git - Emre Aydin

( Orjinali için kapo 4 olacak)

Em          Am          (si-la-sol nota ile)
Adam olmaz dedin senden
F                G    Am    Am  G   F  Em
Adam nedir dedim içimden
Em           Am        (si-la-sol nota ile)
Fark etmezdi deiiiseydim
F                  G          Am
Güvenseydim ya da saliverseydim

 C                  Em                   F
Git gideceksen bekleme farkli deiilsin sende
                E
Gideceksen bekleme

C                  Em
Git gideceksen bekleme
                  F
Baika bir iey söyleme
                E     Am  G   F  Em
Gideceksen bekleme

Em          Am          (si-la-sol nota ile)
Artik olmaz dedin senle
F                G      Am       Am   G   F   Em
Çok eskitti beni bu hikaye
Em          Am         (si-la-sol nota ile)
Tamam dedim tamam kabul
F                 G   Am
Laf anlatilmaz ki gerçeie

Nakarat

Em          Am
Ben üiümem sen geç beni
F                 G    Am     Am   G   F   Em
Siki giyin kandirma kendini
Em          Am
Bir iairin iiirinden ibaret
F            G            Am
Tüm bildiiin büyük ihtimalle

Nakarat

Söyleyen : Emre Aydin - Bu gitar akoru 41207 kez okundu

Emre Aydin şarkıları

+ Afili Yalnizlik
+ Bu Ara ihtiyacim Var Sana
+ Bu Kez Anladim
+ Dayan Yalnizliiim
+ Emre Aydin-ve Gülümse iimdi Bebeiim
+ Git
+ Gitorjinal
+ Hareket Vakti
+ ihtiyacim Var Sana
+ Kalan Sailar Senin Olsun
+ Kim Dokunduysa Sana
+ Kim Dokunduysa Sana Ona Git
+ Sen Anlarsin
+ Tesadüfen

+ Çareler Çaresiz ( 81046 )
+ Bu Kez Anladim ( 66051 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52022 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 48850 )
+ Zor ( 46896 )
+ Damla Damla ( 45881 )
+ Söz Vermiitin ( 45533 )
+ Ankara ( 45265 )
+ Git ( 41208 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40407 )