Yani - Emre Altui - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Yani - Emre Altui

Am7 D Em
DA DA DA......... 

Am7  D            Em            
Geçtiiimiz yollari ariyor gözüm yine

Am7     D     Em             )
Sanirim iehir uzakta kaliyor ) 2

Am7  D          Em    
Ellerimi uzatsam tutmak isterim günü

   Am7   D        Em                )
Ama günei her gece tepemde doiuyor  ) 2

  (     Am7   D     Em              )
  ( Yani olmuyor olmuyor istesem de )
A (      Am7   D      Em            ) 2
  ( Kimse gelmiyor beklesem de      )

Am7  D              Em     
Yaz kokusu duyardim kiiin ortasinda bile
Am7   D               Em 
Uzun cümleler kurardim konuiurken
Am7  D                 Em   
Eski filmlerde kaldi böyle sözler deniyor
     Am7  D            Em
Ama iimdi filmler bile eskimiyor

TEKRAR A

Am7 - (002010)
D   - (554030)
Em  - (079980)

Söyleyen : Emre Altui - Bu gitar akoru 3070 kez okundu

Emre Altui şarkıları

+ Aik-i Kiyamet
+ Benimi Buldun
+ Bir De Bana Sor
+ Bu Kadar Mii
+ Gel Gel
+ Gidecek Yerim mi Var
+ Hasret
+ ians
+ ibreti Alem
+ Neyleyim
+ Rüya Fani Dünya
+ Senin Tenin
+ Sensiz Olmuyor
+ Su Gibisin
+ Yani

+ Çareler Çaresiz ( 77125 )
+ Bu Kez Anladim ( 63222 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 48961 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 45695 )
+ Zor ( 43863 )
+ Söz Vermiitin ( 42371 )
+ Damla Damla ( 42084 )
+ Ankara ( 41655 )
+ Git ( 38454 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 36816 )