Uyan Nolursun Uyan - Emrahsar & Eren Türkmen - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Uyan Nolursun Uyan - Emrahsar & Eren Türkmen

Emrahsar & eren türkmen (uyan nolursun uyan) gitar akorlari

Seni benden alan rüzgarlar
Çok mu tekin sanirsin
Evet gittin
Gittin ve beni yapayalniz biraktin
Bunu düiünür de ailar misin
Bakar misin bana gökyüzünden
Bekler misin benim seni beklediiim gibi
inan inan seneler çok çabuk geçti
Ve senin yollarini gözlerken haberin geldi
Bu iehir de hüzünlendi benim hüzünlendiiim gibi
Yaimur yaimaz rüzgar esmez oldu
Iiiklar eskisi gibi yanmaz oldu artik
Sen gözlerimi yailarla birakmii olsan da ardinda
Sana hiç kirilmayacaiim
Ve gözyailarimi dindireceiim
inan dostum
inan bana
.Arpej.

Em            F
Söyle hangi rüzgar aldi seni
Em            F
Söyle hangi yaimur
Em            F
içimde bir firtina koptu sanki
Dm     F     Em
Dön özledim seni
Em               F
Oilum sen gidemezsin uzaklara
Em               F
Gel birakma gözleri yailarla
Em                F
Anlamadim ben bu ne yalan dünya
Dm   F           Em
Uyan ne olursun uyan
Em              Am
Seneler bu ne çabuk geldi geçti
Em           Am
Seni bekliyorken haberin geldi
Em            Am
O an bu iehir de hüzünlendi
Dm     F     Em
Dön özledim seni

Bekle dostum geleceiim yanina
Yeter ki sen
Rahat uyu
.Arpej.

Söyleyen : Emrahsar & Eren Türkmen - Bu gitar akoru 1682 kez okundu

Emrahsar & Eren Türkmen şarkıları

+ Uyan Nolursun Uyan

+ Çareler Çaresiz ( 81831 )
+ Damla Damla ( 46698 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41162 )