Manasi Yok - Duman - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Manasi Yok - Duman

Bm             E
Akildan geçen yolu kazmiilar
Bm                E
Ben geçer miyimi Yok
Bm              E
Ah bu diyarda kimi yakmiilari
G              A
Haberin var mi koçi

Bm              E
Saygidan geçen yolu yakmiilar
Bm              E
Ben geçer miyimi Yok
Bm              E
Ah bu diyarda kimi asmiilari
G              A 
Haberin var mi koçi

Bm              E
Solundan geçen yolu asmiilar
Bm              E
Ben geçer miyimi Yok
Bm              E  
Komiu topraia kimi gömmüileri
G              A
Haberin var mi koçi

A       Bm     Fm     )
Manasi yoktur yok     )
E                     )
Yok bu alemin         )  NAK*2
        Bm     Fm     )
Manasi yoktur yok     )
E                     )
Yok bu Gafletin       )

Bm             E
Gönülden geçen yolu gömmüiler
Bm              E
Ben geçer miyimi Yok
Bm              E
Ah bu diyarda kimi kesmiileri
G              A
Haberin var mi koçi

Bm              E 
Sanattan geçen yolu kesmiiler
Bm               E
Ben geçer miyimi
Bm                E         
Karii köprüden kimi atmiilari
G              A
Haberin var mi koçi

Nak*2

Söyleyen : Duman - Bu gitar akoru 3412 kez okundu

Duman şarkıları

+ Aahh
+ Aman Aman
+ Bal
+ Bebek
+ Belki Aliiman Lazim
+ Bu Akiam
+ Çile Bülbülüm
+ Dailar Bailar
+ Elimdeki Saz Yeter Canim
+ En Güzel Günüm Gecem
+ Eski Köprünün Altinda
+ Fesupanallah
+ Geçmii Olsun
+ Gurbet
+ Haberin Yok Ölüyorum
+ Halimiz Duman
+ Hatun
+ Hayati Yaia
+ Herieyi Yak
+ istanbul
+ Kirmii Kalbini
+ Köprüalti
+ Manasi Yok
+ Masal
+ Melek
+ Oje
+ Olmadi Yar
+ Rüyanda Görsen inanma
+ Sayin Bayan
+ Sen Ben
+ Seni Kendime Sakladim
+ Senin Gibi
+ Yalnizlik Paylaiilmaz
+ Yanibaiimdan
+ Yanibaiimdann
+ Yürekten
+ Özgürlüiün Ülkesi

+ Çareler Çaresiz ( 77228 )
+ Bu Kez Anladim ( 63271 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 49019 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 45773 )
+ Zor ( 43926 )
+ Söz Vermiitin ( 42430 )
+ Damla Damla ( 42177 )
+ Ankara ( 41733 )
+ Git ( 38501 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 36882 )