Bu Gece Barda - Aika Özlem - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Bu Gece Barda - Aika Özlem

     Dm            Bb
     Bu gece barda,gönlüm hovarda
     Gm            Bb         A 
     Çalsin sazlar,oynasin kizlar
     Bb          A
     Hayda hayda gül hayda (2)

     F          Gm    A  Bb  A    Dm
   ( Çapkinim hovardayim,24 ayardayim
   ( F           Gm   A
(2)( Hergece bir bardayim
   ( Bb          A 
   ( Hayda hayda gül hayda

     Dm            Bb
   ( Bu gece barda,gönlüm hovarda
   ( Gm            Bb         A  
(2)( Çalsin sazlar,oynasin kizlar
   ( Bb          A
   ( Hayda hayda gül hayda (2)

     F          Gm    A  Bb  A    Dm
   ( Çapkinim hovardayim,24 ayardayim
   ( F           Gm   A
(2)( Hergece bir bardayim
   ( Bb          A 
   ( Hayda hayda gül hayda 

     Dm            
   ( Bu gece barda,
   ( Bb 
   ( Yarinda barda,                         
   ( Gm                                               
(2)( Bundan böyle,
   ( Bb         A
   ( Hergece barda                                   
   ( Bb          A                             
   ( Hayda hayda gül hayda (2)

Söyleyen : Aika Özlem - Bu gitar akoru 2431 kez okundu

Aika Özlem şarkıları

+ Ankara
+ Bu Gece Barda
+ Dede
+ Dostum
+ Esra 'kei
+ Gelmeyeceiim
+ Maraz
+ Marmaris
+ Nanna
+ Ne Haldesin
+ Romeo ve Juliet
+ Sir
+ Ölüm

+ Çareler Çaresiz ( 76508 )
+ Bu Kez Anladim ( 62864 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 48482 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 45122 )
+ Zor ( 43365 )
+ Söz Vermiitin ( 41996 )
+ Damla Damla ( 41458 )
+ Ankara ( 41075 )
+ Git ( 38061 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 36377 )