Fabrika Kizi - Alpay - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Fabrika Kizi - Alpay

Am
GÜn doiarken her sabah
G
Bir kiz geçer kapimdan
F
Köieyi dönüp kaybolur
Em
Baii önde yorgunca

Am
FAbrikada tütn sarar
G
Sanki kendi içer gibi
F
Sarakende hayal kurar
Em
Bütün insanlar gibi

Am
Bir evi olsun ister
G
Birde içmeyen kocasi
F
Tanri neverirse geçinir gider
Em
yeter ki mutlu olsun yuvasi

Am
Diiarida yaimur baialar
G
yüreiinde deerin sizi
F
Gözlerinden yailar akar
EM
Ailar fabrika kizi

Am
oysa yataiinda bile
G
bir gün olsun uyku girmez
F
ihtiyar anasi gibi
Em
kadinliiini bilemez

Am
Makinalar diken gibi
G
Batar her gün kalbine
F
Yün örecek ellere
Em
Her gün geçim derdinde

Söyleyen : Alpay, Haramiler - Bu gitar akoru 8882 kez okundu

Alpay şarkıları

+ Avare Gönlüm
+ Bu Bahar Bekledim Yine Seni
+ Fabrika Kizi
+ Saklidir
+ Sen Sevme Beni

+ Çareler Çaresiz ( 77040 )
+ Bu Kez Anladim ( 63168 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 48905 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 45619 )
+ Zor ( 43787 )
+ Söz Vermiitin ( 42301 )
+ Damla Damla ( 42015 )
+ Ankara ( 41573 )
+ Git ( 38404 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 36742 )